Víz-gáz-fűtésszerelés

Víz gáz fűtés szerelés

Vízszerelés

Vízvezeték szerelés, vízszerlés hosszú évek tapasztalatával, magas szakmai felkészültséggel, minőségi anyagok felhasználásával, garanciával! Vízszerelés Érden és vonzáskörzetében modern vízszerelési anyagok felhasználásával!


Gázszerelés

Gázszerelés, gázvezeték szerelés, gáztűzhelyek, gázkazánok, gázbojlerek, gázos vízmelegítők beszerzése és felszerelése, bekötése garanciával! Gázszerelés gázszerelő igazolvánnyal Érden és vonzáskörzetében!


Fűtésszerelés

Központifűtés szerelés, fűtésszerelés, kazánok, cirkók, vízmelegítők, radiátorok, fal és padlófűtési rendszerek telepítése és kiépítése gyors és szakszerű szerelése. Fűtésszerelés, központi fűtésszerelés garanciával Érden és vonzáskörzetében!


Csatornabekötés

Csatornabekötés, csatornarákötés, csatorna akna telepítés telekhatáron belül Érden és vonzáskörzetében! Érdi csatornamunkálatok kivitelezése a telekhatáron belüli csatornaterv elkészíttetésétől a földmunkáig, teljes ügyintézéssel!


Klímaszerelés

F-gáz vizsgával rendelkező hitelesített klímaszerelő klímaszerelési munkálatokat vállal. Klímaszerelés, légkondicionáló beszerelés, klímaberendezés telepítése, karbantartása Érden és vonzáskörzetében.


Csatornabekötés és Csatornarákötés Érd, Érdliget, Érd-Parkváros területén!

Csatornabekötés, csatornarákötés telekhatáron belül Érden!

 

Megbízható csatornabekötő csapatot keres?


Hosszú évek óta várják Érd lakosai, hogy utcájukba is bevezetésre kerüljön a csatornahálózat ami most végre megvalósulni látzsik. A munka főként EU-s forrásokból ez év szeptemberétől várhatóan 2013 közepéig tart és kb. 17.000 csatornabekötést foglal magába, csak Érden.

A csatornázási munka két konzorcium kivitelezésében zajlik majd, akik az utcai csatorna gerincvezetéket és csatorna bekötővezetéket készítik el, ami magába foglalja a telekhatártól befelé, maximum 1 méter csatornaszakaszt is, mely egy tisztítónyílásban végződik.

Tudta hogy?:

A telekhatártól kezdve az ingatlantulajdonos feladata és költsége a telekhatáron belüli házi szennyvízhálózat kiépítése, vagyis a csatorna bekötése, rákötése a bekötővezetékre.

A telekhatáron belüli csatornaszakaszok is tervkötelesek, melyet tervező szakemberek állíthatnak ki, mely alapján a csatorna bekötése, rákötése megtörténhet.

A csatorna rákötését a bekötővezetékre csak akkor szabad elkészíteni, ha arról a tulajdonos külön "Rákötési engedélyt" kapott! Az illegálisan, engedély nélkül rákötött tulajdonosok milliós bírságra számíthatnak a jogszabály szerint.

Csatorna rákötés ára:

  1. Tervezési és átadási díj 15.000 Ft+Áfa
  2. Csatorna nyomvonalának kiásása, csatorna fektetése és a tereprendezés összköltsége anyaggal együtt 4.500 Ft+Áfa-tól folyóméterenként. Ennek díjja a talajszerkezettől függően, sziklás vagy kőzetes talajba való fektetésnél, a gépek szükségességétől függően változik.

Vállaljuk a telekhatáron belüli csatornaszakasz kiépítését, csatorna akna telepítését, csatornabekötést, csatornarákötést Érd, Érdliget, Érd-Parkváros illetve Érd kistérség területén.

Munkáinkat PVC-KGEM csatornacsövekkel és az ehhez való idomokkal végezzük a telepítési szabályok szigorú betartása melett. A telekhatáron belüli földmunkát is elvégezzük ami a csatorna fektetéséhez szükséges!

Teljeskörű ügyintézést vállalunk!

Válasszon minket, mint érdi csatornabekötő kivitelezőt, mert később is elérhetők vagyunk, ha szükség van ránk!

Csatornabekötés, csatornarákötés, csatorna akna telepítés Érd kistérség egész területén!

Várjuk érdeklődését!

 

Hívjon bizalommal!

 

Telefon:06-30-9-772-892